• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Netačni navodi o procjeni vrijednosti Telekoma

Neistinite su tvrdnje da postoji procjena vrijednosti akcionarskog društva Telekom Srbija kako su prenijeli pojedini mediji.

 Netačni navodi o procjeni vrijednosti Telekoma Izvor: MONDO

Takođe, neistinite su i tvrdnje  da ju je sprovela bilo kakva konsultantska kuća na osnovu podataka o poslovanju iz 2009. kako su prenijeli pojedini mediji.

Najodlučnije demantujemo i tvrdnje pojedinih medija su predstavnici Dojče Telekoma ili drugih potencijalnih investitora prisutni u Telekomu Srbija, s obzirom da bi bilo suprotno zakonu da se bilo kome dozvoli pristup kompanijskim aktima i dokumentaciji, bez adekvatne odluke akcionara - PTT-a Srbija, odnosno države Srbije i grčke kompanije OTE.

S obzirom da se radi o neistinitim informacijama koje mogu nanijeti ozbiljnu štetu našoj kompaniji i njenim akcionarima, prema odredbama Zakona o privrednim društvima i Zakona o tržištu hartija od vrijednosti, još jednom upozoravamo na zakonsku obavezu i odgovornost za objavljene informacije

Pozivamo medije da, u skladu sa dosadašnjom dobrom saradnjom, sve informacije koje se tiču Telekoma Srbija a.d, provjere u samoj kompaniji, umjesto da objavljuju netačne informacije iz nekompetentnih izvora. (Telekom Srbija)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE