• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Amidžić o cijenama gradskog prevoza: "Ne zavlačiti ruku u džepove građana"

Autor Nikolina Damjanić

Odbornik SNSD-a u Skupštini grada Banjaluka Srđan Amidžić rekao je da su ugovori o javnom gradskom prevozu, kao što je to slučaj i u Banjaluci, uvijek potpisivani, ali da postoji način da se ne zavlači ruka u džepove građana.

 Amidžić o gradskom prevozu Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

"Činjenica da je javni prevoz jeftiniji u svim gradovima, kao što je u Beogradu, Sarajevu i Zagrebu. U ovim gradovima je normalno da morate uvažavati činjenicu da se, kada rastu troškovi energenata i radne snage, prevoznici tome moraju prilagoditi", rekao je Amidžić za RTRS.

On je naglasio da je razlika samo u tome što su u pomenutim gradovima odlučili da subvencionišu građane, odnosno da kroz sredstva grada omoguće da cijene karata ostanu na istom nivou.

"Ono što boli Gradsku pravu jeste da su potrošili dosta vremena i lobirali za podršku unutar Skupštine grada da dođe do povećanja cijena gradskog prevoza", naveo je on.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković najavio je danas podnošenje krivičnih prijava protiv bivšeg zamjenika gradonačelnika Srđana Amidžića i člana nadležne komisije Nikole Aleksića zbog, kako je rekao, štetnog ugovora o javnom prevozu u gradu.

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE